espa

Φιλέτο γλώσσας ή παγκάσιους με μανιτάρια

Υλικά

1 κιλό παγκάσιους ή γλώσσα φιλέτο

1 κρεμμύδι

1 κουτί μανιτάρια ψιλοκομμένα

1 ποτήρι κρασί

χυμός 1 λεμονιού 

2 σκελίδες σκόρδο

ζωμός λαχανικών

1 κ.σ. αλεύρι

αλάτι

πιπέρι

Βήματα

Σε ένα τεφάλ τηγανίζουμε το ψάρι και αφού ψηθεί το βγάζουμε από το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, ανακατεύουμε συνέχεια κι όταν τα μανιτάρια ροδίσουν προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε με κρασί. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι το κρασί να εξατμιστεί και προσθέτουμε το ζωμό και το λεμόνι. Περιχύνουμε τη σάλτσα πάνω στις γλώσσες. Στο τέλος ρίχνουμε από πάνω λίγο φρέσκο ελαιόλαδο.

πίσω στις συνταγές
Lavraki Maratho
©atlantidastores 2020. Designed by Guru. Developed by Joinweb.