espa

Μαρινάρα θαλασινών στη λαδόκολα

Υλικά

1 κιλό μαρινάρα

2 λεμόνια

½ φλ. ελαιόλαδο

4 κ.σ. κάπαρη

12 ντοματίνια

1 πιπεριά κέρατο

½ φλ. ούζο

Λαδόκολλα

Αλάτι-πιπέρι

Βήματα

τη μαρινάρα μας και την ταμπονάρουμε σε χαρτί κουζίνας. Ψιλοκόβουμε τα ντοματίνια και την πιπεριά και δημιουργούμε 4 πουγκιά από λαδόκολλα. Βάζουμε σε κάθε πουγκί ½ μαρινάρα, ντοματίνια,πιπερία, κάπαρη, ούζο, λεμόνι χυμό και ξύσμα, ελαιόλαδο,αλάτι-πιπέρι.

Σε ένα πουγκί μπορούμε να προσθέσουμε και λίγη φέτα αν θέλουμε. Ψήνουμε στους 200 για 20 λεπτά. Ανοίγουμε τα πουγκιά και τα σερβίρουμε ατομικά. Με ρύζι ή οφτή πατάτα.

πίσω στις συνταγές
Lavraki Maratho
©atlantidastores 2020. Designed by Guru. Developed by Joinweb.