espa

Πέρκα με ελιές και μουστάρδα

Υλικά

1 κιλό πέρκα κομμένη σε μερίδες

100 γρ. ελιές πράσινες

½ ποτήρι κρασί

2 κ.σ. μουστάρδα

χυμός 1 λεμονιού 

φρέσκο δεντρολίβανο

ζωμός λαχανικών

½ κρεμμύδι

1 κοφτή κ.σ. αλεύρι

Βήματα

Σωτάρουμε την πέρκα και από τις δύο πλευρές. Λίγο πριν ψηθεί προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις ελιές, σωτάρουμε για δυο λεπτά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και το αλεύρι, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για λίγο. Στο τέλος προσθέτουμε το λεμόνι και το δεντρολίβανο ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.

πίσω στις συνταγές
Lavraki Maratho
©atlantidastores 2020. Designed by Guru. Developed by Joinweb.